Jaunumi Latvijas uzņēmējiem!

Nikola

maijs 23, 2023

Lieliskas ziņas uzņēmējiem Latvijā! Ja jau sen vēlies digitalizēt un modernizēt sava uzņēmuma procesus, tad tagad ir īstais brīdis rīkoties!

Latvijas uzņēmējiem iespējams saņemt finansiālu atbalstu digitālo produktu un pakalpojumu ieviešanai. Šīs programmas mērķis ir veicināt procesu digitalizāciju komercdarbībā un produktivitātes paaugstināšanu komersantu darbības procesos, kas spētu veicināt arī Latvijas konkurētspējas priekšrocības.

Piedaloties projektā, Latvijas uzņēmējiem ir iespēja saņemt Eiropas finansējumu līdz pat 5000 euro ar 100% atbalsta intensitāti maziem komersantiem, kā arī līdz 100 000 euro finansējumu ar 30% - 60% atbalsta intensitāti komersantiem, biedrībām, nodibinājumiem, pētniecības un zināšanu izplatīšanas organizācijām. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties ieviest jaunu kases sistēmu, noliktavas uzskaites sistēmu vai realizēt jebkuru citu digitālās transformācijas projektu. Atbalsts paredzēts dažādu digitālo produktu, pakalpojumu un lietojumprogrammu izstrādei vai ieviešanai, kā arī digitālo risinājumu - savu pakalpojumu, produktu vai procesu pārveidošanai.

Ar šī projekta palīdzību vari ieviest arī kādu no mūsu piedāvātajiem digitālajiem risinājumus savā uzņēmumā, kas palīdzēs attīstīt un modernizēt Tava uzņēmuma darbību. Piemēram:

• Kases sistēmas ar ļoti plašām papil iekārtu iespējām gan mazumtirgotājiem, gan restorāniem un kafejnīcām;
• Karšu termināļi;
• ERP sistēma.


Ja vēlies uzzināt vairāk par pieteikšanos projektam un par mūsu digitālo risinājumu klāstu – aizpildi anketu un mēs ar tevi sazināsimies un sniegsim informāciju par tavām iespējām!

Lai aizpildītu anketu, spied uz saites: https://www.goibsc.lv/form/ vai zvani uz:+371 26656567

Share on Facebook
Share on Twitter
Success

Paldies

Demo pieeja ir nosūtita uz e-pastu

Aizpildi formu

un saņemsi RESICO demo pieeju
Success

Paldies

Esam saņēmuši tavu ziņu un vienas darba dienas laikā mūsu speciālists ar tevi sazināsies.